På blomster- og madmarked i Bangkok

05-03-2014 Madmarked Bangkok ude fra
05-03-2014 Madmarked Bangkok chili
05-03-2014 Blomstermarked i Bangkok, lotusblomster

Det er vist på tide med første blogindlæg fra Sydøstasien! Bangkok var første stop på, hvad der tegner til at blive en helt fantastisk tur. Byen er stor, larmende, varm og fyld med lækker mad – og jeg elskede det!

Jeg var kun i Bangkok et par dage i denne omgang, så jeg brugte tiden på at gå rundt i byen og suge indtryk til mig – og så har jeg selvfølgelig spist så meget af den fantastiske thailandske mad, som jeg har orket og været på blomster- og madmarked. Her har jeg savlet over de helt utroligt lækre og eksotiske grøntsager, duftende krydderurter, hundredevis af frugter i alverdensfarver og overvældende smukke blomster – aldrig har jeg set så meget skønhed og oplevet så mange dufte på én gang.

Hvis man kun har kort tid i Bangkok, så vil jeg klart anbefale blomster- og frugtmarkedet Pak Khlong Talat, som ligger tæt på Memorial Bridge. Markedet er egentlig slet ikke tiltænkt turister, men derimod almindelig Bangkokborgere på udgik efter friske blomster og nyplukket frugt og grønt, som ankommer fra omkringliggende områder. Man kan blandt andet købe roser og orkideer i alle tænklige farver, aromatiske blomsterkranse af friske jasinblomster og gule fløjlsblomster, som bliver flettet af lokale på gaden og et udvalg af eksotiske frugter og grøntsager, som jeg aldrig har set magen til andre steder.

Pak Khlong Talat er et sandt mekka for madøre såvel som for blomsterentusiaster og andre, som bare gerne vil slentre rundt blandt Bangkoks indbyggere og suge det pulserende storbyliv og utrolige blomsterdufte til sig.

 Orkideer i alle tænkelige farver

Orkideer i alle tænkelige farver


 Vandmelonerne ankommer til markedet

Vandmelonerne ankommer til markedet


Kaffir limeblade, citrongræs og galangarod til den klassiske thailandske tom yam suppe

Kaffir limeblade, citrongræs og galangarod til den klassiske thailandske tom yam suppe


Den søde papaymand, som var vild med at komme med på mit billede

Den søde papaymand, som var vild med at komme med på mit billede

Indlæg tagget som : , , , ,
Relaterede indlæg
Madlavningskursus i Vietnam

3 Diskussioner om dette post

 1. Louise siger:

  Hej Sofie
  Rejser du alene?

 2. Sund lykke siger:

  Nej, hvor ser det bare spændende ud. Altså, sikke en rejse du har begivet dig ud på – det vil jeg glæde mig rigtig meget til at følge.
  Dejligt lige med et indtryk fra Bangkok – jeg skal selv besøge Bangkok til sommer, som en del af en gymnastikrejse rundt i Thailand. Efter at have læst dine fine ord og set dine smukke billeder, glæder jeg mig endnu mere til at komme afsted. 🙂

  Kh. Betina

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.