Vind lækre krydderier fra Asa

Konkurrence1

Sofies Spisekammer fejrer 2-års fødselsdag den 30. september, og derfor afholder jeg en lille konkurrence, hvor en af mine heldige læsere kan finde en pose med økologiske krydderier fra Asa, som har været så søde at sponsorere en fødselsdagsgave. Der er fem forskellige skønne poser med lakridspulver, rosenblade, allehånde, kardemomme og den dejligste Sri Lanka kanel. Kender du ikke Asa, så stik forbi deres webshop eller deres butik i Torvehallerne – de forhandler de lækreste kryddeier, og de giver altid et godt råd med på vejen.

Inden jeg fortælle dig, hvordan du kan få fingrene i denne herlige sag, så vil jeg gerne sige tak til jer alle sammen derude. Det har været to sjove og begivenhedsrige år – både på privat og på bloggen. Privat er jeg nu næsten færdig med studiet, blevet single og har været på en lang asientur, som har givet fornyet inspiration, og på bloggen er har jeg rundet 130 opskrifter, 500 likes på facebook, og jeg gået fra et gennemsnit på 1,5 besøgende om dagen til nu at ligge på over 30.000 besøgende om måneden – og det gør mig simpelthen bare så glad!

For at deltage i konkurrencen så skriv en kommentar nederst, hvor du fortæller, hvad du vil bruge gaven til og også meget gerne, hvilken fødselsdagskage, der er din yndlings – jeg elsker nemlig at høre om kager! Jeg skal have dit bud senest den 29. september kl. 12, og så trækker jeg lod mellem alle deltagerne den 30. september.
Konkurrence2

Det gik op for mig, da jeg ville annoncere konkurrencen, at jeg aldrig har haft et billede af mig selv på bloggen, og det synes jeg derfor, at jeg ville lave om på i dagens anledning, så her er jeg altså.

Sofie bag Sofies Spisekammer

Indlæg tagget som : , ,
Relaterede indlæg

50 Diskussioner om dette post

 1. Anna siger:

  Jeg elsker elsker elsker Islagkage! Eller lækre brownies – og lakridspulver kunne bl.a. bruges til disse 2 😉

 2. Charlotte siger:

  Uhh nybagte Boller med en snert af kardemomme eller en kanelkage, der scorer point hver gang…

 3. Mai-Britt Lydersen siger:

  Jeg elsker æbler med crumble og kanel toppet med flødeskum og eller creme fraiche.. Har heldigvis fødselsdag så det kan blive med nye danske æbler.
  Og ville rigtig gerne prøve at bruge lakrids i mit køkken – af en eller anden grund får jeg det aldrig i indkøbskurven

  • Sofie siger:

   Hej Mai-Britt

   Lakrids er en sjov ting at lege med, uanset om du vinder eller ej, så vil jeg anbefale dig at prøve. Det er skønt på alt fra flæskesteg til cheesecake!

   Bedste hilsner
   Sofie

 4. Hej Sofie – og tillykke med bloggens fødselsdag. En spændende rejse gennem de to år. Jeg tænker kanelsnegle eller skøn engelsk julekage – med de krydderier her.
  Jeg mødte i øvrigt ASA og deres lækre udvalg sidste december i Tivoli 🙂
  Venlig hilsen Jette

  • Sofie siger:

   Hej Jette

   Mange tak – ja det har været rigtig spændende 🙂

   Asa forhandler de lækreste krydderier – og de er helt sikkert geniale til netop en engelsk julekage. Hvis du er til den slags, så har jeg faktisk en opskrift på sådan en her på bloggen, og det er snart ved at være tid til at gå i gang!

   Bedste hilsner
   Sofie

 5. Lone siger:

  Min favoritkage er en gulerodskage med
  flødeost glasur. Heri skal der bla. bruges kanel. Jeg elsker også at lave lakrids småkager. Begge dele super godt på et fødselsdags bord ☺

 6. Tina Egevang siger:

  Kære Sofie. Tillykke med de 2 år. Det er spændende at følge dig.
  At bage, servere og spise en hjemmelavet kringle er toppen. Den opskrift jeg er faldet over ligner meget Søren Ryges gammeldags fødselsdagskringle, dog bruger jeg ikke margarine. Ellers er hjemmelavede fødselsdagsboller med kardemomme og rosiner altid en fuldtræffer herhjemme.
  Krydderier fra Asa er virkelig noget at gå efter.

  • Sofie siger:

   Kære Tina

   Mange tak – jeg er glad for, at du følger med 🙂

   Asas krydderier er helt vidunderlige – og jeg er sikker på at de vil gå sig glimrende i både boller og kringler!

   Bedste hilsner
   Sofie

 7. beritmuselil siger:

  Åh, det ser ud til jeg skal have forsøgt mig med noget internationalt mad, både noget indisk curry, persisk ret med rosenblade og noget dansk lakrids-muffin.

 8. Lise siger:

  Kanelsnurrer med kanel og kardemomme. En sikker fuldtræffer her i huset.

 9. Dorthe siger:

  Jeg vil helt klart bruge krydderierne når vi nærmer os julen. Konfekt og småkager med lakrids, kanel på risengrøden, kardemomme i kaffen, lidt allehånde i den hjemmelavede rødkål og rosenbladene til pynt på den chokoladeovertrukne konfekt. Så er julen reddet.
  Jeg er så heldig, at kunne fejre fødselsdag i juli, så her er en klassisk chesecake med friske jordbær ofte et hit. Og så en vandbakkelses kagekone med glasur, lakridshår og blandet slik, den vinder stadig selvom man har rundet de 33:)

  • Sofie siger:

   Hej Dorthe

   Åh det lyder også virkelig lækkert. Allehånde er perfekt i rødkål og rosenblade som pynt er en super idé!

   Bedste hilsner
   Sofie

 10. Ann-Sofie siger:

  Hej Sofie, jeg er vild med Norsk Kvæfjorskage. Den består af en alm. sandkagebund, så et lag marengs med nødder og chokolade og til sidst creme med masser af vanille – og så pyntet med frisk frugt. Det er så godt! Jeg plejer altid at spice sandkagebunden op med det jeg lige har lyst til, men for tiden er jeg virkelig glad for at bruge marcipan. Tak for en flot blog!
  Mange hilsner Ann-Sofie

  • Sofie siger:

   Hej Ann-Sofie

   Norsk kvæfjorskage lyder virkelig lækker – jeg har aldrig hørt om den før, men det skal da prøves 🙂

   Bedste hilsner
   Sofie

 11. Yvonne i siger:

  Se det var lækkert.
  Kanel skal på min havregrød hver dag
  Lakrids pulver i småkager med tranebær
  Kardemomme i mormorboller og kanelsnegle
  Rosenblade og allehånde skal der tænkes over 😉
  Min ynglingskage er othellolagkage med hindbærmousse

 12. Jytte siger:

  Lakridspulver skal bruges til en super god lakridskage. Allehånde, kardemomme og kanel skal bruges i juleopskrifter og rosenblade….. Ved ikke helt, hvad de kan bruges til, men glæder mig til at finde ud af noget.
  Den bedste fødselsdagskage – snickerskage. Det er bare guf.
  Tillykke med fødselsdagen og tak for nogle gode opskrifter 🙂

  • Sofie siger:

   Hej Jytte

   Mange tak – og det var da så lidt 🙂 Snickerskage er også uovertruffen – nødder, chokolade og karamel, det er da lige sagen!

   Bedste hilsner
   Sofie

 13. Anne Crawfurd siger:

  Tillykke med 2 år. Den beste fødselsdager kake er min krydderkake. Alle bare elsker den 🙂

 14. Annette siger:

  Toscakage er skøn og til et rigtigt fødselsdagsbord hører lækre boller med kardemomme.
  Hvis jeg er heldig at vinde krydderier skal der laves mandler med hvid chokolade og lakrids,kanelsnurrer,hjemmelavet rullepølse med bl.a allehånde.Rosenblade ved jeg ikke rigtig noget om,måske kagepynt eller te?
  Tillykke med bloggens fødselsdag,jeg hygger mig med at følge den.

 15. Mirovich siger:

  Da min hånd lukkede sig om Bell de Boscop æblet krøb kulden fra nattens regn ind i min håndflade. Dråber der før sad på bladende hoppede af og faldt ned over mig, prellede af på mit hår, løb ned af min kind, plettede bukserne. De lidt for tynde sko sugede græsplænens fugt til sig og strømperne lappede lystigt væden i sig.
  Våde fodspor på trægulvet i retning mod køkkenet, strømper hængende over en varm radiator, toner fra en lidt for morgenfrisk radio.
  Sprød knasende lyd af kniven der skærer sig igennem grøn, ru skræl, ned gennem det hvide frugtkød. Der trykkes lidt mere til, stålet trænger igennem kernehusets hårde center og rammer mod det lyse spækbrædt. Klak.
  Klak, klak, klak.
  En enkelt æblebåd passere forbi mine læber, syren springer ud som tusindvis af perler i min mund og trækker mundvandet med sig.
  Man kunne stoppe her og leve lykkeligt.

  Hvis ikke det var fordi varme, kanel og en sukkerfyldt dej gør underværker vælger jeg at fortsætte.

 16. Anne Sofie siger:

  Uh, jeg aner ikke hvad jeg kan lave med alle disse krydderier, men jeg er sikker på at der findes mange lækre opskrifter i blogland, som jeg kan udforske 🙂 Min yndlingsfødselsdagskage er helt sikkert nybagt brunsviger med click-mix på! Tillykke med fødselsdagen 🙂

 17. Bente siger:

  Kanel! Kanel er sagen netop nu hvor der er æbler i overflod. Æblekage med kanel. Kringle med æbler og kanel, æblekage med kanel og crumle, æbleis med kanel – jeg kunne blive ved. Kager med æbler og kanel er det bedste 🙂

 18. Lisbeth siger:

  Tillykke med fødselsdagen Sofie – nyder at følge din blog 🙂
  Skønne krydderier; jeg tænker at kardemomme, kanel og rosenblade kunne forenes i en skøn indisk karry af art. Det vil jeg i hvert fald gerne eksperimentere med! Og lakrids elsker jeg at drysse over frugt, i smoothie osv. til eftermiddagssnack.
  Og til fødselsdag skal det være lagkage – helst et stykke fra La Glace eller en hjemmelavet Othello 😉

 19. Susanne siger:

  Hej Sofie
  Til lykke med endnu et år på Bloggen.
  Hvis jeg vinder den skønne pakke, skal der bage skønne kage til jul.
  Lakridsen skal i en chokolademousse, som kunne pyntes med de smukke rosenblade – uuuhm

  Bedste hilsner
  Susanne

 20. Først og fremmest HURRA og TILLYKKE med blogfødselsdagen, kære Sofie ♡ Jeg følger dig både her og på Instagram (linz.dk) og er helt pjattet med den inspiration det giver at følge lige netop dig! 🙂 Uhm, yndlingskager er der mange af. Har lige bagt en lækker brownie med chunky-stykker hvid og mørk chokolade. Opskriften finder du på min blog 🙂
  Ville ELSKE at vinde krydderier! Ingen madlavning/bagning uden. ASA har jeg kun hørt om, har ikke en forhandler her i det Sønderjyske, desværre..

  • Sofie siger:

   Kære Linda

   Tak for din enormt søde kommentar – det varmer virkelig 🙂 Din brownie ser super lækker ud! Det er rigtigt, at ASA ikke har butikker andre steder i landet, men de har faktisk en rigtig god webshop, selvom det selvfølgelig ikke er helt det samme.

   Bedste hilsner
   Sofie

 21. Jenny siger:

  Jeg vil lave en tagine, gerne med lam, og drømme mig til 1001 nats bazaran, som ikke findes i virkeligheden

 22. Anne Christensen siger:

  Hej!

  Super fin blog! 🙂
  Jeg tror jeg ville bruge de lækre krydderier til nogle fine og velsmagende cupcakes, måske til en fødselsdag. Dog er min yndlingsfødselsdagskage en brunsviger, som min tante laver den, med ristede mandler som pynt!

  Mvh. Anne

  • Sofie siger:

   Hej Anne

   Brunsviger er skønt til fødselsdag – især som kagekone med masser af slik. Næste gang vil jeg prøve med ristede mandler. Tak for tippet 🙂

   Bedste hilsner
   Sofie

 23. Mai P. siger:

  Det er helt klart hjemmelavet chokolade lagkage bunde, en ordentlig omgang flødeskum og friske bananer. Nam nam!!

  Krydderierne vil jeg bruge til at tyvstarte med julesmåkagerne…I know…lidt tidligt. Og jeg kan spise risengrød året rundt og der må gerne fråses med kanel ; )

  • Sofie siger:

   Hej Mai

   Julesmåkager er måske lidt tidligt ja, men på den anden side – hvorfor vente, når de nu smager så godt? Jeg siger bare “Go (ginger) nuts!”

   Bedste hilsner
   Sofie

 24. Anne Nørgaard siger:

  Hej!
  Fed blog 🙂
  Jeg ville bruge krydderierne til en lækker krydret kage pyntet med rosenblade 🙂
  Dog er brownie min absolutte favorit, så den ville jeg spise til min fødselsdag 🙂
  God dag! 🙂
  – Anne

 25. marie siger:

  Jeg vil lave en pumpkin spice latte og imens jeg drikker den læse dine kage indlæg og lade mig inspirere. Tillykke med fødselsdagen!

 26. Sofie siger:

  Hej Dorthe

  Du har vundet konkurrencen, men jeg kan af uransagelige årsager ikke se din emailadresse. Vil du sende mig en mail med navn og adresse på sofie@sofiesspisekammer.dk – så sender jeg krydderierne i din retning.

  Bedste hilsner
  Sofie

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.