Kategorier
Konkurrence

Og vinderen er…

Gulerodskage, fødselsdagsmuffin, september 2013

For nogle uger siden annoncerede jeg en konkurrence i anledning af Sofies Spisekammers 1-års fødselsdag. I dag er det så bloggens fødselsdag, og det er altså blevet tid til at annoncerer vinderen af konkurrencen.

Det er blevet Ditte Andersen, som elsker sin mors gulerodskage til fødselsdage. Tillykke til dig Ditte, tak til alle jer der deltog, og mange tak for alle jeres søde hilsner og kommentarer. Det har været virkelig hyggeligt at høre fra så mange søde læsere!

Gulerodskage er også en af mine yndlingskager, og selvom Dittes mor garanteret laver verdens bedste gulerodskage, så har jeg kastet mig ud i at lave en gulerodskage til lejligheden. Opskriften finder I her: Gulerodskage med valnødder og ahornsirup.

Konkurrence

3 kommentarer til “Og vinderen er…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.